Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă 2022 va fi organizat la Constanța, pe Plaja Neversea, în perioada 1-4 septembrie

0
906

Veștile bune continuă pentru Federația Română de Lupte: Președintele FRL – Răzvan Pîrcălabu și Secretarul General – Alin Grigore au bătut palma pentru un nou parteneriat de succes!

Cei doi oficiali au avut la Constanța o întâlnire cu domnul Viceprimar Ionuț Rusu și cu staff-ul Primăriei Municipiului Constanța, care se vor afla pentru al doilea an la rând în parteneriat cu FRL pentru organizarea Campionatului Mondial de Lupte pe Plajă 2022. Disciplina de Lupte pe Plajă, care a intrat pe lista sporturilor olimpice, se va bucura de un Campionat Mondial la cel mai înalt nivel, organizat în România, la Plaja Neversea, în perioada 1-4 septembrie 2022.

Cu ocazia acestui Campionat Mondial Beach Wrestling, la Constanța se va afla Președintele UWW, Nenad Lalovic precum și alți oficiali ai Comitetului Internațional Olimpic.
Ne bucurăm că țara noastră primește aceste recunoșteri pe plan internațional și mulțumim, atât Primăriei Municipiului Constanța, cât și Neversea, care se alătură din nou Federației Române de Lupte ca parteneri oficiali ai Campionatului Mondial de Lupte pe Plajă. (Federatia Romana de Lupte (FRL).


Mangalia News, 19.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply