Sportiva Andreea Beatrice Ana din Mangalia, premiată la Gala Capital ”Top 100 Femei de Succes”!

0
1021

Cele 10 femei nominalizate de Capital la categoria „Sport”, în cadrul „Top 100 femei de succes” sunt:

  1. Ana Maria Balaș, triplă campioană mondială la karate, la doar 22 ani;
  2. Ana Andreea Beatrice, prima luptătoare din România care ne-a reprezentant la Campionatul European de lupte și a câștigat și aurul la Budapesta;
  3. Ancuța Bodnar și Simona Radiș, singurele câștigătoare ale unei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo;
  4. Ana Maria Brânză-Popescu, marea scrimeră a României;
  5. Maria Ceplinshi, la doar 16 ani a reprezentat România la Campionatele Mondiale de la Kitakyushu, gimnastică;
  6. Valentina Caciureac, președintele Clubului Sportiv Rapid, au câștigat cel de-al șaselea titlu național sezonul acesta;
  7. Cristina Neagu, handbalista de la CSM București;
  8. Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj;
  9. Elizabeta Samara, a câștigat Liga Campionilor la tenis de masă cu echipa KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg;
  10. Claudia Nechita, prima pugilistă care a reprezentat România la Jocurile Olimpice, calificându-se pe locul 5.

Sportivele care au primit premii

În cadrul Galei „Top 100 Femei de succes”, CAPITAL a acordat și patru premii sportivelor de performanță nominalizate.

Premiul pentru „Prima medalie de aur din istoria României la Campionatul European de Lupte” a fost primit de către Ana Andreea Beatrice. La 21 de ani și jumătate, Ana Andreea Beatrice mixează fără probleme competițiile de lupte libere dedicate sportivilor under 23 și cele dedicate seniorilor reușind să obțină rezultate extraordinare indiferent de categorie și competiție. Reușește acest lucru prin multă muncă, o disciplină de fier și constanță în pregătire. Ana nu așteaptă rezultate de pe o zi pe alta, este perseverentă, ambițioasă și însetată să învețe lucruri noi care o pot dezvolta atât profesional cât și personal.


Femeile lider ale României au fost premiate în cadrul Galei Capital Top 100 Femei de Succes, care a avut loc joi, 16 iunie 2022, la One Club.

Gala TOP 100 Femei de Succes reprezintă unul dintre evenimentele de tradiție organizate de revista Capital și este dedicată recunoaşterii meritelor și a implicării femeilor în dezvoltarea mediului economic, social, cultural sau politic din România.

Femei de afaceri, conducătoare de companii, șefe de instituții publice, personalităţi ale vieţii artistice, din lumea sportului sau cea medicală, toate continuă să schimbe în bine România, motiv pentru care revista Capital dorește să le prezinte în fața publicului.

Indiferent de domeniul în care activează, femeile de succes ale României au fost incluse într-un top realizat de Revista Capital, Top 100 Femei de Succes, unde le-au fost prezentate poveștile carierelor de excepție. Structurat pe 10 categorii, Afaceri, Management, Societate Civilă, Sport, Medicină, Mass Media, Marketing, Administrație Publică, Spectacol și Învățământ/Cercetare, topul dezvăluie cine sunt femeile de succes ale României cu realizări notabile în anul 2021.

Criteriile luate în considerare pentru realizarea Capital Top 100 Femei de Succes au fost: realizările, notorietatea, cariera, impactul și implicarea socială, povestea și influența. (capital.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Performațele ei remarcabile au adus-o pe Ana Andreea Beatrice pe scena Galei Capital, iar trofeul i-a fost înmânat de Ministrul Sportului, domnul Carol Eduard Novak.
Felicitări, Andreea! Suntem mândri de tine! #FRLupte #COSR #wrestlingROmania


Mangalia News, 17.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply