Polițiștii Brigăzii Autostrăzi acționează pentru prevenirea accidentelor rutiere | Neregulile constatate

0
419

farmec.ro
carturesti.ro%20
În ultimele zile, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au acționat pe toate segmentele de autostradă din țară, pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 301 sancțiuni contravenționale, dintre care 115 pentru viteză, 48 pentru centură, 6 pentru defecțiuni și 6 pentru lipsă ITP. De asemenea, au fost aplicate 2 sancțiuni la O.G. nr. 37/2007, privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora, 9 pentru circulația sau oprirea pe banda de urgență și 3 pentru alcool.

Polițiștii au reținut 20 de permise de conducere, dintre care 10 pentru viteză, 3 pentru alcool, 2 pentru alte abateri și 5 în cazul comiterii unor infracțiuni. De asemenea, au reținut 17 certificate de înmatriculare.

Au fost constatate 9 infracțiuni, dintre care 4 de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, 3 de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, 1 de fals în înscrisuri sub semnătură privată și 1 de uz de fals.

Exemplu: La data de 12 iunie 2022, ora 11:45, a fost depistat, pe autostrada A2, la km 88, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără să posede permis de conducere, pentru nicio categorie. La controlul documentelor, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere ce s-a dovedit a fi fals. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Acțiunile de pe autostrăzi sunt în derulare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 15.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply