Bicarbonat de Sodiu, în loc de Clor | Detergent ”Proaspăt ca Marea” și ”Parfumat ca Polenul”, la Farmacia de Detergent! [VIDEO]

0
666

INSPIRAT DE OAMENII DE ȘTIINȚĂ ROMÂNI AI SECOLULUI TRECUT.

Ne-am pus întrebarea ”Cum putem să facem cel mai bun detergent pentru familiile noastre?”. Am simțit nevoia de a înlocui Clorul din detergent, ca și element de igienizare. Am căutat un alt ingredient care să fie cel puțin la fel de eficient, însă mai prietenos cu organismul uman și mediul înconjurător. Inspirați de înaintașii noștri, ne-am orientat spre Bicarbonatul de Sodiu. Nu am putut rămâne indiferenți la multitudinea de întrebuințări și beneficii ale acestui ingredient aproape miraculos.

Conform cărții ”Nomenclatura chimiei anorganice” (1977), Bicarbonatul de Sodiu, printre multe alte beneficii: reduce mirosul de transpirație, albește, dezodorizează, îndepărtează petele de grăsime, cafea și ceai de pe haine și țesături, reglează PH-ul apei. Sursa, pe scurt, este pe Wikipedia, aici. Avem încredere în oamenii de știință extraordinari pe care România i-a avut în trecut și care au construit minuni la care și astăzi ne uităm cu uimire.

Rețeta detergentului: bază secretă + săpun vegetal de cocos + colorant alimentar + parfum superb + bicarbonat de sodiu. […]

Ilie Pană: „Am înlocuit Clorul otrăvitor, cu Bicarbonatul de Sodiu prietenos. De ce? Simplu! Pentru că am gândit acest detergent pentru familie și nu am vrut să riscăm nimic.
Marea provocare a fost să obținem o rețetă eficientă pentru curățare și igienizare cu ingrediente prietenoase. E mult mai ușor să creezi un detergent eficient cu ingrediente agresive si infinit mai greu să reușești acest lucru cu ingrediente care nu pun sub nicio formă în pericol sănătatea noastră și a mediului înconjurător”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, pe farmaciadedetergent.ro. Citiți și: romania-are-prima-farmacie-de-detergent-din-lume



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply