Festivitate specială de premiere pentru medaliații Gimnaziadei din Franța | Alexandra Voiculescu de la CS Poseidon Limanu-2Mai, Medalia de Argint, Denis Chirică de la CSS Mangalia, Medalia de Bronz

0
750
Medaliații Gimnaziadei au fost felicitați pentru performanțele lor! Marti, luptătorii români au participat la o Festivitate specială de premiere, la invitația Ministrului Educației, domnul Sorin Mihai Cîmpeanu. Sportivii noștri au reprezentant cu cinste România la Gimnaziada 2022 organizată în Franța, luptele aducând cele mai multe medalii: 11 (3 de aur, 1 argint, 7 de bronz). Pentru aceste performanțe remarcabile, delegatia noastră și Federația Română de Lupte, reprezentată de Secretarul General Alin Grigore, au primit felicitări din partea oficialilor români.

Felicitări, Alexandra Voiculescu, de la CS Poseidon Limanu-2Mai, pentru Medalia de Argint! Felicitări, lui Denis Chirică, de la CSS Mangalia, pentru Medalia de Bronz, dar și lui Marian Sandu, de la același club sportiv, pentru un meritoriu loc 5.

Felicitări, antrenorilor și echipelor tehnice! Felicitări, tuturor susținătorilor! Bravo, FRL!

Sorin Mihai Cimpeanu: Ministerul Educației premiază excelența și performanța!
Ministerul Educației a premiat marti, 7 iunie, delegația României prezentă la GIMNAZIADA 2022 (14 – 22.05, Normandia/Franța), compusă din 101 persoane (72 de sportivi, 9 arbitri, impuși de regulament, 19 antrenori și un șef delegație).
La această competiție (ediția a XIX-a), copiii noștri, de care suntem mândri și pe care îi felicităm din toată inima, s-au întors acasă cu 38 de medalii, obținute la cele 9 discipline sportive (atletism, gimnastică ritmică, lupte, judo, box, baschet 3×3, scrimă, rugby în 7 și tenis de masă) la care au participat. De asemenea, s-au consemnat și clasări în imediata vecinătate a podiumului: un loc IV, 11 locuri V și 3 locuri VI.
În clasamentul pe medalii România a ocupat locul 10 (din 65 de țări participante).
Pentru premierea acestor performanțe, Ministerul Educației a alocat 260.625 lei (locurile 1-6: 4000/3000/2500/2000/1500/1000 lei / elevi-sportivi și antrenori).
Ministerul Educației, prin Federația Sportului Școlar si Universitar, a organizat participarea României, cheltuielile pentru deplasarea delegației noastre fiind de 550.000 lei (transport, cazare/masă, diurnă, echipament de prezentare).
GIMNAZIADA este o competiție organizată, o dată la 2 ani, de Federaţia Internaţională a Sportului Școlar (ISF), în colaborare cu cele mai respectate și renumite federații sportive internaționale.
GIMNAZIADA este mai mult decât un concurs sportiv: elevii cu vârste cuprinse între 16-18 ani au avut posibilitatea să participe simultan și la un program educațional bazat pe doi piloni – distracție și abilități!
Condițiile în care au participat copiii noștri și maniera în care s-a desfășurat această ediție a GIMNAZIADEI au fost atent supravegheate prin implicarea directă a tuturor federațiilor sportive naționale, cărora le mulțumesc!”

MN: Mai multe despre GIMNAZIADA 2022, puteți citi AICI.


Mangalia News, 09.06.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply