Pilotul Emil Ghinea, în premieră pe locul întâi la Open, Campionatul Național de Viteză în Coastă [galerie FOTO]

0
964
  • După locul trei la Open, la etapa inaugurală (de la Râșnov), campionul din Mangalia a dat lovitura la Transalpina Challenge 2022 (Rânca), unde s-a clasat de trei ori pe prima treaptă a podiumului.
  • Multiplu campion național, Emil Ghinea conduce bolidul Norma M20F în CNVC, din ediția 2020 a întrecerii.
  • Între 2011 şi 2014, sportivul a condus în curse o maşină Renault 5GT Turbo, iar din 2014 a pilotat un Renault Clio V6 Trophy.

Așa cum pilotul din Mangalia Emil Ghinea parcurge traseele Campionatului Național de Viteză în Coastă, cu mare succes, la fel urcă și în clasament la Open, top care desemnează, la finalul sezonului, campionul absolut!

După locul trei la Open, în etapa inaugurală (de la Râșnov), campionul din Mangalia, pilotând bipostul Norma M20F, a dat lovitura la Transalpina Challenge 2022 (Rânca), unde s-a clasat de trei ori pe prima treaptă a podiumului: la grupa E2-SC, la categoria a 2-a și la Open (clasamentul general). La a treia secțiune a fost urmat în ierarhie de Octavian Ciuvică și de Costel Cășuneanu.

Locul întâi la Open este o premieră în cariera lui Emil de concurent în Campionatul Național de Viteză în Coastă! Totodată, la Rânca, Emil Ghinea a câștigat, tot pentru prima dată și titlul de „King of The Hill“.

Treaptă cu treaptă 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în ziuaconstanta.ro (autor: Marian Bocai).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply