La Limanu – 2 Mai începe construcția unei baze sportive complexe, pe un teren de aproape 13.000 mp!

0
1071

Este un proiect care presupune înființarea, în localitatea 2 Mai, a unei baze sportive complexe, pe o suprafață de aproximativ 13.000 mp, dotată cu un teren de fotbal, un teren multifunctional pentru handbal, baschet, volei si tenis, dar si vestiare, tribune, parcare si spatii verzi.

Autorizatia de construire a fost emisă de Primăria Comunei Limanu, iar prin această investiție, localitatea 2 Mai va fi pusă pe harta competițiilor naționale. S-au atras investiții de milioane de euro, atât din fonduri europene, cât și finanțări nationale, asa cum este și acest proiect pe care îl vom realiza prin Compania Națională de Investiții – CNI.

Acum câțiva ani, in comuna Limanu nu exista nici măcar o sală de sport decentă, iar copiii se antrenau in conditii greu de imaginat. Situatia este complet diferită, iar baza materială permite acum chiar performanțe, atat în 2 Mai cât și la Limanu. Comuna noastră devine astfel parte dintr-o rețea națională de Centre sportive de pregătire la standarde înalte, un loc de unde vor pleca, în viitor, talente din sudul litoralului către podiumuri, la campionatele internaționale. A fost o muncă titanică, ce a cuprins proceduri si eforturi financiare majore. Dar, am reusit!


Mangalia News, 04.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply