Rezultatele evaluării cererilor de finanțare transmise până la jumătatea lunii mai 2022, la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

0
973

farmec.ro
carturesti.ro%20
Departamentul pentru Românii de Pretutindeni anunță rezultatele evaluării cererilor de finanțare transmise în cadrul sesiunii de finanțare nerambursabilă, depuse până la data de 12 mai 2022.

Regăsiți aici lista proiectelor aprobate/respinse/neeligibile: REZULTATE PROIECTE DRP. 

Vă reamintim că perioada de depunere a cererilor de finanțare este deschisă până la 30 iunie 2022. Vă așteptăm cu noi propuneri de proiecte în beneficiul românilor de pretutindeni.

Echipa DRP vă stă la dispoziție pentru orice informație în legătură cu conceperea și depunerea unei cereri de finanțare. Date de contact: [email protected]

*Contestațiile se transmit prin e-mail la adresa: [email protected], prin poştă cu confirmare de primire sau se depun direct la registratura DRP, în termen de cel mult 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatelor. Contestaţiile vor fi soluţionate de către comisia de contestaţii în termen de 5 zile lucrătoare, de la data încheierii perioadei de depunere acestora, prin admis sau respins. Rezultatul procesului de evaluare a contestațiilor va fi publicat pe pagina www.dprp.gov.ro și nu mai poate face obiectul unei alte contestații.


Mangalia News, 02.06.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply