Decizii recente ale Consiliului Director al UZPR

0
398

Consiliul Director al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, întrunit în ședință miercuri, 25 mai 2022, a avut în vedere o serie de decizii administrative, care să asigure bunul mers al organizației.

În vederea sprijinirii organizării unor acțiuni proprii de către filialele UZPR, în special cele care nu au personalitate juridică, se instituie dreptul acestora de a beneficia de sumele rezultate din redirecționarea procentului de 3,5% din profit, pe baza declarațiilor membrilor UZPR din filialele respective. Cuantificarea și totalizarea sumelor se va realiza, periodic, la nivelul central al UZPR, de către departamentul financiar-contabil. Folosirea sumelor respective va fi posibilă numai după aprobarea unei cereri motivate din partea filialei teritoriale a UZPR, respectându-se normele financiare în vigoare.

O altă decizie vizează atragerea de fonduri către UZPR. Astfel, având în vedere necesitatea sporirii bugetului Uniunii, pentru persoanele care vor aduce sponsorizări sau publicitate se instituie un procent de 15% din valoarea sumei respective, care va putea fi returnat aducătorului, în condițiile reglementărilor financiare în vigoare.


Mangalia News, 31.05.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply