Acțiune de ecologizare, sâmbătă, 28.05.2022, de la MICUL GOLF din 2 Mai, până în Vama Veche, pentru a pregăti zona TRIATLONULUI LA MARE din 4 iunie

0
892
Vă așteptăm, de la mic la mare, sâmbătă 28.05.2022, ora 9.00, ca, împreună, voluntari, elevi, profesori și părinți, să ecologizăm plaja de la MICUL GOLF din 2 Mai, până la VAMA VECHE, pentru a pregăti zona TRIATLONULUI LA MARE din data de 04.06.2022, când Asociația ”Fara Asfalt” organizează acest eveniment în natură, cu probele de înot în mare, alergare pe plajă și pe faleză și plimbare cu bicicleta în natură.

În cadrul proiectului ”LUNA MAI, LUNĂ VERDE, LA LIMANU ȘI 2 MAI”, organizatorii au ca obiective:
– creşterea conştientizării rolului major pe care societatea ar trebui să-l joace în protecţia şi recrearea mediului AICI, ACUM, ASTĂZI, prin plantarea de copaci şi ecologizare.
– promovarea către marele public a activităţilor de voluntariat pentru protecţia mediului şi a implicării noastre ca cetăţeni responsabili, societăţi comerciale, asociaţii, instituţii ale statului în această mişcare.
-educarea tinerei generaţii în spiritul protecţiei mediului, prin implicarea ei activă în acest program.
-obţinerea de rezultate măsurabile la nivel de comună, școală, ONG, evaluate în fiecare an, în noiembrie.
“Ecologia restaurează demnitatea omului de a fi cetățean al biosferei, cu toate drepturile și obligațiile pe care le implică experiența acestei demnități” – N. Boscaiu.


Mangalia News, 27.05.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply