Iancu Guda: ORICINE poate ajunge la independență financiară în maximum 15 ani, dacă respectă câteva reguli, aparent simple

0
1317
Ce spunea lumea: “Iancule, educatia financiară este pentru cei bogati”, sau “Mă voi educa financiar când voi avea bani”, ori “Cei cu venituri mici NU pot deveni independenti financiar”, sau “Nu îți ajunge o viață ca să ajungi la investitii ce pot hrăni familia din randament”

In ciuda tuturor criticilor din partea multora, rămân convins că ORICINE (indiferent de nivelul veniturilor) poate deveni independent financiar (randamentul investitiilor acoperă cheltuielile de trai) în maximum 15 ani (obiectiv orizont de timp), dacă respectă doar reguli (aparent simple):

  • economiseste 25% din veniturile lunare,
  • investeste economiile la R% real de 8%/an.

Ca sa nu ramanem in zona opiniilor sau a criticilor venite din perceptii, demonstrez matematic in imaginea atasata că afirmatia mea este corectă si 100% sigură! In stanga avem cheltuielile (75% din veniturile lunare) care pot fi acoperite din randamentul nominal (10%) al unui portofoliu constituit din economiile de 25% din veniturile lunare timp de 15 ani, care cresc intre timp de 1,92 ori, dacă sunt investite la un randament mediu anual real de 8%.

Acum ca am terminat cu partea usoara, haideti sa vedem care este partea cu adevarat grea: Disciplina de economisire a unui sfert din veniturile lunare timp de 15 ani și capacitatea de a investi aceste economii la un randament real anual de minim 8%. Răspund la ambele intrebări in cartea “Banii în miscare. Prosperitatea în 10 pași”, care poate fi achizitionată cu autograful autorului, exclusiv pe eMAG la această adresă: https://www.emag.ro/banii-in-miscare.

Multumesc tuturor pentru cele aproape 250 de review-uri (rating 4,9 ) care plaseaza cartea in pozitia de #BestSeller 2021, in doar 6 luni de la momentul lansarii. Așadar, scuze găsesc cu totii, sau explicatii de ce este imposibil…, dar unii demonstrează si reusesc. Cheia este la tine. Just DO IT!


Mangalia News, 22.05.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply