O oază în mijlocul Bucureștiului prăfuit, Biblioteca Metropolitană București a fost gazda unei duble lansări de carte a scriitorului Lucian Ciuchiță

0
644
”Biblioteca Metropolitană București a fost gazda unei duble lansări de carte. Evenimentul s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea iubitorilor de artă si literatură. O oază în mijlocul Bucureștiului prăfuit, unde scriitori și cititori au fost părtași la o grandioasă lansare de carte. În deschiderea evenimentului, doamna Ramona Mezei, directoarea Bibliotecii Metropolitane București, a exhibat un minunat portret al scriitorului Lucian Ciuchiță. Despre lansarea romanului ”Detronarea regelui” a vorbit editoarea Iasmina Coman, o prezentare realizată cu talent și dăruire. A urmat la microfon maestrul Ion Lazu, care ne-a încântat cu un discurs magistral.
Doamna Gina Micloș, din partea Editurii Coresi, a transmis publicului câteva impresii despre romanul ”Umbra care ucide”, apoi a citit un scurt fragment din carte. Apoi mi-a venit și mie rândul să spun câteva cuvinte… Am spus mai multe… de ce sunt înjosiți scriitorii talentați…
A fost un moment deosebit, o pagină de cultură în fața unui public numeros, un moment în care cei prezenți au uitat de toate relele lumii, iar timpul a trecut foarte frumos…”. Lucian Ciuchiță, București, 15 mai 2022.

MN: Jurnalist, poet, romancier, dramaturg, filosof și scenarist român redutabil, doctor în Cibernetică și Statistică, profesor universitar, cercetător științific asociat la Academia Română, scriitorul Lucian Ciuchiță este prezent și în paginile cotidianului online Mangalia News. Volumele ce poartă semnătura sa pot fi procurate și de AICI.


Mangalia News, 16.05.2022.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply