Campionatul Național de Super Rally, Trofeul Mangalia – Instantanee FOTO oferite de Organizatia de Management al Destinatiei Mangalia

0
595
starshiners.ro%20
Mangalia a găzduit, vineri și sâmbătă, 13-14 mai, prima etapă a ediției 2022 a Campionatului Național de Super Rally, Trofeul Mangalia, evenimentulul fiind organizat de Primăria Municipiului Mangalia, în colaborare cu Asociaţia Club Sportiv AMC Racing, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Printre piloții care au luat startul s-au numărat multiplul campion de box și campion național de raliu Mihai Leu, localnicul Emil Ghinea, Costel Cășuneanu și Vali Porcișteanu, piloții străini precum francezii Jerome France și Didier Balcaen, dar și viceprimarul Mangaliei, Dragoș Angelescu.

Festivitatea de premiere – Campionatul Național de Super Rally.

Jerome France câștigă Trofeul Mangalia 2022, urmat de Mihai Leu si Costel Cășuneanu. Emil Ghinea, la bordul Norma M20F, a fost al cincilea în acest top, iar la grupă s-a clasat pe poziția a patra.

Mangalia News, 15.05.2022. (sursa: Organizatia de Management al Destinatiei Mangalia).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply