Proiectul ”Fotografia în școală” se reia, la Mangalia și Limanu, după doi ani de pauză

0
682
“Fotografia în Școală” este un proiect sustinut de Damen Shipyards Mangalia, ca partener oficial și Roberto Cojan, inițiator și speaker motivațional.

”Acest curs are la bază sustinerea artei vizuale, educația fotografică și influentarea progresivă în dobândirea cunoștințelor corecte în ceea ce privește folosirea aparatului de fotografiat în modul M (manual) și a celei mai la îndemână cameră foto, cea a telefonului mobil. Încurajat de cunoștințele acumulate în școala de fotografie și de numeroșii ani petrecuți cu aparatul foto în mână, de participarea la nenumarate festivaluri de fotografie, workshop-uri și seminare despre tehnică și arta fotografică, de pasiunea și formarea profesională, m-am hotărât să împărtășesc, în mod voluntar, gratuit din cunoștințele mele legate de fotografie și elevilor din clasele gimnaziale.

Vă invit să aflați mai multe despre noțiunile ce stau la baza executării fotografiilor corect încadrate și expuse, a unei teme sau unui subiect anume. Înscrierile se pot face la secretariatele școlilor din Mangalia și Limanu, sau la nr. de tel. 0744304216.
Școala Gimnazială Nr. 5 Mangalia,
Școala Gimnazială Nr. 1 Mangalia,
Școala Gimnazială Nr. 3 Mangalia,
Școala Gimnazială Nr. 2 Mangalia,
Școala Gimnazială Nr. 1 Limanu.
După vacanța de vară, urmează să demarăm proiectul și în licee.
Vă așteptăm cu drag”,
Roberto Mihai COJAN.


Mangalia News, 02.05.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply