Cupa Litoralului – Stațiunile Neptun-Olimp au găzduit, sâmbătă, 30 aprilie, cel mai mare eveniment ciclist de după 1990, din județul Constanța [FOTO]

0
600
Stațiunile Neptun-Olimp au găzduit, sâmbătă, 30 aprilie, cel mai mare eveniment ciclist de după 1990, din județul Constanța.

Organizatorii au adunat la start aproape 300 de competitori, de toate vârstele, din România și Republica Moldova. Ca reprezentanți ai autorității publice locale, încurajăm și susținem orice tip de activități care stimulează turismul, mai ales in perioadele de extrasezon. În acest context, Primăria Mangalia va fi partener al competiției automobilistice Super Rally, care va avea loc în perioada 12-15 mai, în Mangalia, la fel cum am fost parteneri ai festivalui Sunwaves, desfășurat anul trecut, în septembrie.

”Prin atragerea unor astfel de evenimente de amploare în stațiunile din sudul litoralului, intenționăm să extindem sezonul în lunile mai-iunie și septembrie-octombrie, contribuind, astfel, la dezvoltarea turismului, ca principal motor al economiei locale”, afirmă Cristian Radu, primarul Mangaliei.


Mangalia News, 01.05.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply