Stațiunea Saturn dă o nouă definiţie luxului, prin cel mai scump penthouse de pe litoralul românesc

0
934
Cel mai scump apartament imaginat până acum de un dezvoltator pe partea aceasta a Mării Negre. A apărut, în sfârşit, acel proiect care rupe hegemonia imobiliară impusă de Mamaia, suprasaturată şi, ce reiese acum tot mai des, supraestimată, pentru că perspectiva se autocorectează atunci când ai termenul de comparaţie potrivit. Iar noul reper l-a stabilit Sopra Saturn. Dezvoltatorul propune cel mai scump apartament de pe litoralul românesc, un apartament care depăşeste 1,2 milioane de euro, preţ fără TVA!
Dar ce înseamnă scump? Cum stabileşti preţul perfecţiunii? Exact cât preţuieste pentru tine panorama desăvârşita, dezvăluită de la cea mai mare înălţime de pe litoralul românesc, de unde se vede cel mai bine cum faţa mării se contopeşte cu faţa cerului într-un sărut, desenând linia orizontului?

Aceasta e o întrebare la care o să cauţi răspuns pe plaja din Saturn, încercând să pătrunzi cu privirea prin colierul de sticlă care înfrumuseţează cel mai înalt nivel al celui mai înalt proiect imobiliar de pe litoralul României.

Mamaia îmbătrâneşte, Saturn întinereşte

Citiți continuarea pe focuspress.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply