Ce spune Primăria Constanța despre imobilele folosite de Uniunea Artiștilor Plastici din România – filiala Constanța Unu [galerie FOTO]

0
750

farmec.ro
carturesti.ro%20
Primăria Municipiului Constanța are obligația de a îngriji bunurile care aparțin comunității și de a lua cele mai bune măsuri pentru a le pune în siguranță. Dacă acestea ajung într-o stare avansată de degradare, municipalitatea trebuie să intervină cu promptitudine pentru a evita producerea unor accidente în care să fie implicați cei care le folosesc sau trecătorii care au neșansa să treacă prin apropiere atunci când se desprind bucăți de zidărie sau din acoperiș.
Aceasta este situația celor trei imobile care aparțin domeniului privat al municipiului Constanța și care au fost folosite mult timp de Uniunea Artiștilor Plastici din România – filiala Constanța.
Scopul proiectului de hotărâre care urmează să fie supus votului consilierilor locali municipali în ședința ordinară din data de 29.04.2022, privind revocarea dreptului de folosință gratuită al Uniunii Artiștilor Plastici din România asupra unor imobile care aparțin domeniului privat al municipiului este acela de a prelua cele trei imobile și de a începe lucrările de renovare și reabilitare.
La controalele efectuate, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au constatat mai multe deficiențe:
  • imobilul situat în municipiul Constanţa, bd. Ferdinand nr. 79, bl. AR2, parter, se prezintă în stare insalubră, zugrăveli interioare deteriorate, urme de mucegai, instalaţii electrice cu deficienţe, tâmplărie ferestre şi uşi cu vopsitorii scorojite, faţada imobilului este murdărită de graffiti si prezintă infiltraţii;
  • imobilul situat în municipiul Constanţa, str. Mihai Eminescu nr.22 prezintă următoarele deficienţe: bucăţi din zidărie desprinse la nivelul streaşinii aferente faţadei de Nord; fisuri, urme de mucegai şi infiltraţii prezente pe faţadele de Sud, Est şi Vest, acoperiş cu deficienţe constructive la nivelul streaşinii; la interior au fost constatate tencuieli şi zugrăveli deteriorate, mucegai şi infiltraţii; împrejmuirea realizată din plăci de beton armat este înclinată, prezintă deficienţe structurale şi este murdărită de graffiti;
  • imobilul situat în municipiul Constanţa, bd. Mamaia nr.302, compus din 2 corpuri de clădire prezintă deficienţe la nivelul faţadelor, respectiv terasit deteriorat, urme de igrasie la nivelul streaşinii, vopsitorii scorojite, jgheaburi şi burlane parțial deteriorate; împrejmuirea prezintă deficienţe la nivelul vopsitoriilor.


Mangalia News, 27.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply