Salarii de până la 4.000 de euro net, lunar, pentru specialiștii care vor să contribuie la Transformarea Digitală a României | Ultima zi în care vă mai puteți depune dosarul de înscriere

0
738
#RomâniaDigitală: În atenția specialiștilor care vor să contribuie la Transformarea Digitală a României: Marți, 26 aprilie, este ultima zi în care vă mai puteți depune dosarul de înscriere!

Reamintim că salariile vor ajunge până la 3.400 de euro net, lunar, pentru posturile de execuție și până la 4.000 de euro net, lunar, pentru conducere.

Găsiți aici toate informațiile despre calendar, procedura de concurs, regulamentul de organizare și funcționare, organigrama și statul de funcții: https://bit.ly/taskforce_MCID.
Orice Share ne aduce mai aproape de cei 17 experți care vor construi #RomâniaDigitală!
Vă așteptăm alături de noi!

Comunicatul inițial:

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării recrutează echipa de experți IT&C care pun bazele „României digitale”

Salariile „la stat” pornesc de la aproximativ 18.900 lei până la 28.700 lei brut pentru ingineri de sistem sau administratori baze de date, și pot urca până la 34.000 lei brut pentru funcția de conducere. Grila de salarizare la nivelul mediului privat a fost stabilită în urma consultării transparente a pieței de către ADR.

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) anunță stabilirea grilei de salarizare pentru personalul angajat în afara organigramei, ca parte a „Grupului de Operativ pentru Implementarea și Monitorizarea Reformelor și Investițiilor privind Transformarea Digitală” (Task Force), din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Grila de salarizare a acestei unități cu un rol major în reușita implementării transformărilor digitale asumate de România este una competitivă, de până la 4.000 euro net lunar, care permite recrutarea celor mai buni specialiști care vor fi angajați până în anul 2026. Candidații pentru funcția contractuală de conducere și pentru cele 16 funcții de execuție pot depune dosarul pentru procesul de selecție până pe 26 aprilie, interviurile având loc în perioada 3-5 mai 2022.

Depune-ți dosarul cu șină, ca să scapi România de „dosarul cu șină”!

„Am mare încredere că specialiștii IT&C din mediul privat ni se vor alătura cu expertiza lor valoroasă, și vor contribui în mod concret la reușita procesului de digitalizare a României. Îi așteptăm alături de noi pe cei mai buni, pentru ca împreună să creștem calitatea vieții românilor”, încurajează ministrul Marcel Boloș comunitatea IT&C să aplice cu încredere pentru a aduce know how-ul și stilul de lucru din privat în instituția publică pe care o reprezintă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Documentele aferente concursului, respectiv anunțul cuprinzând condițiile generale și specifice, calendarul de desfășurare a concursului, bibliografia și tematica, sunt disponibile aici: https://www.research.gov.ro/ro/articol/5634.

Stabilirea salariilor competitive a fost făcută în urma unui proces de analiză a pieței complex și transparent

Pachetele salariale competitive cu cele din mediul privat au fost stabilite de Autoritatea pentru Digitalizarea României în urma consultării datelor și statisticilor oferite de Institutul Național de Statistică (INS), solicitărilor privind nivelul salarial al specialiștilor IT&C adresate primelor 10 companii de profil, în funcție de profitul net înregistrat în 2020 (conform Oficiului Național al Registrului Comerțului), precum și consultării principalelor companii de consultanță (Deloitte, EY, KPMG și PwC).

„Ţinând cont de faptul că persoanele care vor ocupa aceste posturi trebuie să deţină competenţe profesionale de înaltă calificare în specialitate, respectiv pentru asigurarea unei motivări pe măsura nivelului de expertiză solicitat, coroborat cu responsabilităţile şi atribuţiile din fişele posturilor, se impune oferirea unui pachet salarial atractiv şi competitiv cu piaţa muncii din mediul privat. Astfel, din analiza tuturor datelor şi informaţiilor primite, am apreciat ca fiind elocvente în contextul mai sus prezentat statisticile din anul 2021 – PayWell 2021, actualizate cu 8%, conform estimării de creştere salarială în industrie în ultimul an, statistici realizate de către compania PricewaterhouseCoopers Tax Services SRL, precum şi intervalele salariale la categoriile de specialişti regăsiţi în cadrul companiei KPMG Romania SRL”, explică președintele Autorității pentru Digitalizarea României, Dragoș Vlad.


Mangalia News, 26.04.2022.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply