Artiștii plastici din Constanța vor fi aruncați în stradă de Primăria Municipiului Constanța? COMUNICAT DE PRESĂ

0
452

COMUNICAT DE PRESĂ:

Vă anunțăm, cu regret, că artiștii plastici din Constanța vor fi aruncați în stradă de Primăria Municipiului Constanța. Mai exact, după 50 de ani de activitate, atelierele de creație ale Uniunii Artiștilor Plastici din România – filiala Constanța Unu, construite în anii ’70, din fondurile exclusive ale Uniunii, vor fi luate abuziv de Primărie.

Se pare că cineva a pus ochii pe atelierele noastre, care se află în zone cu un imens potențial imobiliar. Am fost pur și simplu executați. Din februarie până în martie, într-o singură lună, am primit trei controale ale Poliției Locale si fără să ni se aducă nimic la cunostință, fără să fim somați, ne-am trezit că în mai puțin de o lună s-a elaborat un proiect de hotărâre, peste noapte, care ne va lăsa fără atelierele noastre. Este ciudată rapiditatea cu care Primăria a acționat în acest caz.

Ca urmare, Uniunea Artiștilor Plastici din România – filiala Constanța Unu, organizează miercuri, 27 aprilie, începând cu ora 14:00, o conferință de presă la sediul atelierelor de creație, din bulevardul Mamaia, nr. 302. Tot la acea dată vom organiza un “PROTEST AL DISPERĂRII”!

Florentin Sirbu, președinte UAPR, filiala Constanța Unu.

COMUNICAT DE PRESA

VIDEO: ATELIERELE Uap Romania Filiala Constanta INSALUBRE SI FARA ACTIVITATE, ÎN VIZIUNEA PRIMARULUI CONSTANȚEI, VERGIL CHIȚAC!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 26.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply