A doua zi după performanțele senzaționale ale Ansamblului Dance Sea-mphony, la cel mai mare festival de folclor din Europa – World Folklore Festival Cote D’Azur, Primăria Constanța a respins proiectul Dance Sea-mphony, eliminând-ul de pe lista celor ce se vor organiza în acest an la Constanța!

0
811

farmec.ro
carturesti.ro%20

Sebi Patrunjei: ”Vă rog să citiți până la capăt. Textul e scurt, iar finalul este, din păcate, absolut surprinzător și contrastant cu restul poveștii.

– Dance Sea-mphony a reprezentat cu onoare România la cel mai mare festival de folclor din Europa.
– Dance Sea-mphony A CÂȘTIGAT cel mai mare festival de folclor din Europa.
– Dance Sea-mphony a fost invitat să susțină un program demonstrativ, la viitoarea ediție a celui mai mare festival de folclor din Europa, în calitate de câștigător al ediției precedente.
– Dance Sea-mphony a strălucit și a bucurat mii de spectatori în unele din cele mai importante orașe de pe Coasta de Azur: San Remo, Nisa, Monte Carlo, Cannes.
– Dance Sea-mphony a fost invitat de onoare al Primăriei din San Remo și a dus folclorul și tricolorul românesc pe covorul roșu din fața clădirii emblematice a Cazinoului.
– Dance Sea-mphony a fost invitat de onoare al Primăriei din Cannes și a dus folclorul românesc pe covorul roșu din fața clădirii emblematice a Palais des Festivals et des Congrès de Cannes. Practic, Dance Sea-amphony a pășit pe același covor roșu pe care au trecut mii de vedete internaționale.
– a doua zi după aceste performanțe senzationale ale Dance Sea-mphony, Primăria Constanța a respins proiectul Dance Sea-mphony, eliminând-ul de pe lista celor ce se vor organiza în acest an la Constanța.
I rest my case”.

Citiți și: Marele Premiu la World Folklore Festival Cote D’Azur, cel mai mare festival de folclor din Europa, câștigat de Asociația Culturală Georgiana Rusu din Constanța! – #MangaliaNews. https://bit.ly/3LrnCcA.

MN: Despre evenimentele organizate în cadrul proiectului Dance Sea-mphony, cotidianul online Mangalia News a publicat mai multe articole ce pot fi vizionate aici: Dance+Sea-mphony și aici: Asociatia+Culturala+Georgiana+Rusu.


Mangalia News, 26.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply