Pledoarie pentru viață sănătoasă, de Ovidiu Bojor | Alimentele trebuie să fie primele medicamente!

0
486
Cartea se bazează pe ideea că alimentele trebuie să fie primele medicamente. In prima parte sunt prezentate principalele fructe, legume şi seminţe cu rol benefic în sănătate. În partea a doua sunt formulate recomandările necesare pentru utilizarea fructelor, legumelor şi seminţelor, pe grupe de afecţiuni.

In general, aproape orice boală de care poate suferi un om primeşte recomandări terapeutice uneori suficiente, de multe ori în complementaritate cu soluţiile medicinei alopate şi intervenţiile chirurgicale. O atenţie specială este acordată dietei şi atitudinii etice şi spirituale ale vieţii de fiecare zi.

Unul dintre inițiații în tehnicile de prelungire a vieții prin valorificarea darurilor naturii este Doctorul în Farmacie Ovidiu Bojor, membru al Academiei de Științe Medicale, patriarhul fitoterapiei române, om de știință în toată puterea cuvântului, recunoscut ca atare nu numai de mediile noastre științifice, ci și de mediile științifice internaționale. Dedicând zeci de ani cercetării virtuților terapeutice ale plantelor din arealul românesc, ca și din alte importante zone ale lumii, și studiind totodată marile sisteme de medicină tradițională, Domnia Sa a avut îndreptățirea științifică și etică de a elabora o convingătoare Pledoarie pentru viață sănătoasă.

Pledoarie pentru viață sănătoasă, de Ovidiu Bojor, poate fi procurată ACUM, de AICI: https://bit.ly/35ZnDF4.


Mangalia News, 25.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply