Super oferte la zborurile către staţiunile din Turcia şi pentru multe alte destinaţii, cu Turkish Airlines

0
837
Nu v-aţi făcut încă planuri pentru vacanţa de Paşte, de 1 mai sau pentru concediul din vară? Nu e timpul pierdut. Turkish Airlines Constanţa vine cu o ofertă pentru toate buzunarele!

Dacă iubiţi să călătoriţi şi aţi ajuns măcar odată în însorita Turcie, sigur ea a devenit un loc în care veţi reveni cu drag ori de câte ori se iveşte ocazia.

Super oferte la zborurile către Antalya, Izmir, Bodrum, Adana, Nevsehir, Konya, Kayseri, Canakkale, DalamanAlanya, precum şi multe alte destinaţii către staţiunile din Turcia, dacă achiziţionezi biletul de avion până pe 30 aprilie 2022. Cu un preţ pornind de la 159 euro poţi să îţi cumperi un bilet de avion cu date de călătorie în perioada aprilie – mai 2022. Promoția este valabilă pe website-ul Turkish Airlines.

Țărmuri albastre, staţiuni luxoase și orașe pline de culoare, le găsești pe toate doar la un bilet de avion distanță!

Şi asta nu e tot. Istanbulul este doar la un click distanţă. Biletul de avion, dacă îl cumperi până la 30 aprilie, costă doar 139 de euro.

Alegere inteligentă

Poţi să zbori de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu oriunde în lume şi asta pentru că Turkish Airlines operează 4 zboruri săptămânal de pe aeroportul situat la 20 de minute de Constanţa. Din confortul casei tale, direct în confortul oferit de avioanele Turkish Airlines!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 22.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply