”Proiectul Alternativa Techirghiol merge mai departe, cu succes”, susține deputatul PNL Marian Crușoveanu

0
1079
La Constanța, a avut loc zilele trecute o ședință de lucru, în cadrul căreia au fost clarificate detalii privind proiectul Alternativei Techirghiol, mai ales că drumul expres care trece pe raza localităților 23 August și Olimp afectează și rețelele RAJA.

Din acest motiv, a fost necesară o ședință prin care au fost clarificate aspecte la care au participat factorii decidenți, iar aici se numără: reprezentanți RAJA, CNAIR, DRDP Constanța, reprezentantul comunei 23August, precum și reprezentanții proiectantului.

Am putut lua parte la această ședință, deoarece parlamentarii au activitate în circumscripțiile județene și am folosit această ocazie pentru a vedea evoluția proiectului, mai ales că este unul extrem de important pentru județul Constanța și așteptat, de asemenea, atât de noi, locuitorii, cât și de cei care ne vizitează litoralul.

După această ședință de lucru, părțile implicate în proiect și-au stabilit ultimele detalii de acțiune, această etapă fiind extrem de importantă în predarea documentației tehnice. Conform informațiilor existente, ne așteptăm ca, până la sfârșitul acestui an, licitația pentru începerea lucrărilor să fie demarată. Consider că astfel de întâlniri sunt extrem de benefice, când toate părțile implicate într-un proiect se află la masa deciziilor”.

Marian Crușoveanu, deputat PNL de Constanța.


Mangalia News, 21.04.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply