În DEZBATERE PUBLICĂ – proiectul de HOTĂRÂRE pentru aprobarea schemei „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de cartofi de consum” în anul 2022 (document)

0
464
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale: Proiectul de HOTĂRÂRE pentru aprobarea schemei „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de cartof de consum” în anul 2022, se află în DEZBATERE PUBLICĂ, pe site-ul MADR.

HOTĂRÂRE pentru aprobarea schemei „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de cartofi de consum”, în anul 2022.

Proiect-HG-aprobare-ajutor-minimis-cartof-2022

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii în termen de 10 zile de la data publicării pe adresa de e-mail: [email protected].
Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.


Mangalia News, 20.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply