Elevul Rareş-Laurenţiu Şerban de la Şcoala Gimnazială Gala Galaction a obţinut DIPLOMĂ DE ONOARE și MENŢIUNE, la etapa naţională a Olimpiadei de FIZICĂ

0
822
Excelenţa a ajuns şi la Mangalia! Elevul Şerban Rareş-Laurenţiu, clasa a 6-a, de la Şcoala Gimnazială Gala Galaction, dar care frecventează cursurile Centrului Judeţean de Excelenţă Constanţa, filiala Mangalia, a ajuns la etapa naţională a Olimpiadei de Fizică. Rareş a obţinut MENŢIUNE şi DIPLOMĂ DE ONOARE!

Felicitări, Rareș, sunt mândră de rezultatul tău! Eu ştiu câtă muncă implică această calificare, dar atunci când o faci cu pasiune, rezultatele se vâd. Mă bucur enorm pentru că şi Mangalia apare în lista Olimpiadei naţionale, datorită ţie! Mulţumesc doamnei profesoare de la clasă, Mazăre Valentina, pentru efortul depus. Centrul de Excelenţă, reprezentat de doamna director, profesor Popa Cristina şi profesor doctor Eleonora Burnete este onorat să aibă un elev de excepţie ca tine! Împreună vom realiza multe lucruri frumoase! Mulţumim şi domnului primar Radu Cristian, care ne-a oferit o locaţie pentru desfăşurarea orelor de pregătire la Clubul Nautic!

Vacanţă plăcută!

Prof. dr. Eleonora Burnete.


Mangalia News, 16.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply