Festivalul NEVERSEA – 4 zile și 4 nopți de distracție pe malul mării, în perioada 7-10 iulie – The Island of Dreams

0
358
farmec.ro%20-%20Livr%u0103m%20frumuse%u021Be%21
Doar 87 de răsărituri ne mai despart de Festivalul Neversea și putem spune că se anunță o vară plină de evenimente în Constanța. Bucuria fanilor din țară și din străinătate este foarte mare, deoarece, în ultimii doi ani, cel mai mare festival de muzică electronică din Constanța nu a putut fi organizat.

Festivalul Neversea va fi organizat în această vară

După doi ani de așteptare, zecile de mii de tineri din întreaga lume se vor reuni pe The Island of Dreams. Pe plaja Neversea din Constanța vor concerta din nou cei mai buni artiști ai lumii. Festivalul Neversea va readuce în atenția tuturor, răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor evenimentului către The Island of Dreams.

Cele 4 zile și 4 nopți de distracție pe malul mării, pe Plaja Neversea (Modern) din Constanța, vor avea loc în perioada 7-10 iulie.

Toată lumea așteaptă să își petreacă vacanța fără restricții

Organizarea marilor festivaluri în 2022 este susținută de autoritățile centrale și locale. În plus, Festivalul Neversea promovează litoralul constănțean la nivel internațional, așa cum, probabil, nu s-a mai întâmplat din 1990.

Mai mult, pe discoverdobrogea.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply