Cremă de avocado cu pătrunjel verde și usturoi – plină de vitamine și nutrienți naturali

0
845
Cremă de avocado cu pătrunjel verde și usturoi – plină de vitamine și nutrienți. Rețeta rapidă (5 minute) de pastă de avocado de post sau vegană, cu ceapă verde, pătrunjel, usturoi.

Iată rețeta rapidă a unei „bombe” de vitamine și nutrienți cu care merită să-ți începi ziua. Pasta rapidă de avocado se prepară în doar 5 minute și se servește pe felii de pâine proaspătă sau prăjită. Este totodată un produs de post (vegan) extrem de gustos și de sănătos.

Practic m-am inspirat din 2 rețete. Pe de-o parte e clasicul guacamole mexican (rețeta aici) dar care conține coriandru, roșii și ardei iute. La noi se găsește cam greu coriandru verde și multă lume nu îi agreează aroma specifică.

Pe de altă parte e pasta de usturoi cu pătrunjel verde (rețeta aici) care e mai mult o salsa sau un dip decât un spread (pastă tartinabilă). Prin combinarea elementelor celor 2 rețete a ieșit această minunată cremă de avocado.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Din cantitățile de mai jos rezultă cca. 4 porții de cremă de avocado cu pătrunjel verde și usturoi. În extrasezon se înlocuiește ceapa verde cu cea veche. Puteți jongla cu proporțiile din rețetă după propriul gust. Adică puteți pune mai mult pătrunjel, mai puțină ceapă etc.

Cremă de avocado cu pătrunjel verde și usturoi – plină de vitamine și nutrienți

Timp de preparare: 5 minute.

Portii: 4 porții de cremă de avocado cu pătrunjel verde și usturoi
Ingrediente:
2 buc. avocado bine coapte,
1 legătură de pătrunjel verde,
2 fire ceapă verde sau 1 ceapă mică veche,
2 căței de usturoi,
sare,
piper negru proaspăt măcinat,
½ linguriță zeamă de lămâie (sau după gust),
1 lingură ulei de măsline.

Continuarea, pe savoriurbane.com



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply