Pilotul Emil Ghinea a mai urcat o treaptă în carieră, la Campionatul Național de Viteză în Coastă (GALERIE FOTO)

0
790

farmec.ro
carturesti.ro%20

„Povestea continuă. Și continuă frumos!“

La etapa de la Râșnov a CNVC, Emil Ghinea s-a situat pe podium de trei ori. La Open, sportivul din Mangalia a ocupat poziția a treia, din 87 de mașini prezente la start. Pe lângă CNVC, Emil Ghinea va evolua și în Campionatul Național de Super Rally.

Pilotul din Mangalia Emil Ghinea, multiplu campion național, continuă evoluțiile de succes în întrecerile interne și în sezonul 2022. Sportivul a debutat cu dreptul în Campionatul Național de Viteză în Coastă, iar acum se pregătește pentru prima etapă a Campionatului Național de Super Rally, care se va desfășura la Mangalia.

Ca și anul trecut, Emil Ghinea pilotează bipostul Norma M20F, iar la etapa de la Râșnov a CNVC a urcat de trei ori pe podium: locul doi la grupa E2 – SC, locul doi la categoria a doua și, demn de remarcat, locul 3 la open (clasamentul general). Acest top desemnează, la finalul sezonului, campionul absolut, iar Emil Ghinea a urcat acum în premieră pe podium la open, ocupând poziția a treia din 87 de mașini prezente la start!

„Povestea continuă. Și continuă frumos! Muncă multă, sacrificii pe măsura rezultatelor, dar în motorsport nu se poate altfel. Evoluția este cel mai indicat să fie vizibilă pas cu pas, să crești natural, doar ca să te poți bucura cât mai mult de acest stil de viață care este motorsportul. La Râșnov 2022 am mai urcat o treaptă, cea a podiumului general! Nu am sărit etape. Locul 3 este doar prima treaptă a podiumului. Până la finalul sezonului, sper să le urc pe toate, cu ajutorul vostru: familie, prieteni, susținători și, nu în ultimul rând, partenerii, fără de care ar fi fost aproape imposibil ca aceste performanțe să fie atinse. Mulțumesc!“, a postat Emil Ghinea pe Facebook.

Un vis împlinit

„În sfârșit, mi s-a îndeplinit un vis, acela de a urca pe podium la Open în Campionatul Național de Viteză în Coastă. Este țelul oricărui pilot din România. În 2021, m-am clasat de câteva ori lângă podium, pe poziția a patra. Am început cu dreptul acest sezon, mașina a mers excelent, motorul e foarte bine setat. În acest campionat, targetul meu e clasarea pe podium la open. În acest moment, bugetul nu e suficient pentru a ne putea bate la locul întâi, dar mai așteptăm parteneri lângă noi“, a detaliat Emil Ghinea. […]

Citiți articolul integral în ziuaconstanta.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply