Cea de a XXV–a ediție a Festivalului Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu” se va desfășura în zilele de 6 și 7 aprilie 2022, la Constanța

0
897

farmec.ro
carturesti.ro%20
Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada: Cea de a XXV – a ediție a Festivalului Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu”, organizat de Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, se va desfășura în intervalul 6 – 7 aprilie.

Astfel, miercuri, 6 aprilie, începând cu ora 18:00, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, tineri interpreți din țară își vor demonstra calitățile interpretative în fața unui juriu de specialiști. Concursul va fi deschis de elevii clasei de canto popular ai Centrului Cultural Județean Constanța “Teodor T. Burada”, sub îndrumarea doamnei profesor Elena Plătică.

Joi, 7 aprilie, va avea loc Gala Laureaților și festivitatea de premiere.
Fiecare dintre cele două seri ale celei de a XXV–a ediții a Festivalului Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu”, se vor încheia cu recitalurile artiștilor: Mioara Velicu, Veta Biriș, Zorina Bălan, Angelica Flutur, Nicolae Datcu, Constantin Lătărețu și Andrei Girel.

Acompaniamentul muzical este asigurat de orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist „Brâuleţul”, condusă de dirijor Cristian Obrejan, iar grupul de dansatori al Ansamblului, condus de coregraf Ștefan Coman, va prezenta publicului suite de dansuri reprezentative pentru diferite zone etno-folclorice ale țării.

Centrul Cultural Județean Constanța “Teodor T. Burada” își dorește ca organizarea Festivalului Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu” să fie un motiv de reală bucurie pentru publicul constănțean, de aceea intrarea este liberă, în limita numărului de locuri disponibile.


Mangalia News, 05.04.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply