Elevul Andrei Necula de la Liceul Tehnologic „Ion Bănescu” din Mangalia va reprezenta județul Constanța la etapa națională a Concursului de Matematică Aplicată „A. Haimovici”

0
1167

farmec.ro
carturesti.ro%20
Elevul Andrei Necula de la Liceul Tehnologic „Ion Bănescu”, clasa a X-a A, s-a calificat la etapa națională a Concursului de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”, urmând să reprezinte județul Constanța la acest important eveniment educațional ce se va desfășura la Iași, în conformitate cu graficul anual aprobat de Comisia națională pentru coordonarea competițiilor școlare, pe data de 21 mai 2022. Elevul nostru a obținut rezultate bune, sub îndrumarea prof. Cerasela Cozoș, care îl va coordona și în următoarea etapă.

Concursul de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici” este organizat de Ministerul Educației, în colaborare cu inspectoratele școlare județene, pentru elevii din clasele IX-XII. Concursul este structurat pe o singură secțiune deschisă participării elevilor din învățământul liceal, filiera tehnologică – toate profilurile.


Mangalia News, 02.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply