ECOTIC oferă PREMII importante, în campaniile de colectare deșeuri electrice și electronice (DEEE), becuri, neoane, baterii și acumulatori uzați

0
604

farmec.ro
carturesti.ro%20

Predă deșeuri electrice și te premiem!

 În lunile martie, aprilie și mai, ECOTIC organizează, alături de partenerii săi, campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), becuri, neoane, baterii și acumulatori uzați, în 10 orașe și 8 comune.

ECOTIC vine în sprijinul cetățenilor care doresc să se debaraseze corect de deșeurile electrice, de becuri și baterii organizând o serie de campanii“Orașe Curate”. Acestea oferă soluții la îndemâna publicului larg, locuitorii acestor orașe având la dispoziție:

  • Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minim 50 kg deșeuri electrice/frigider/mașină de spălat etc).
  • Predarea la puncte de colectare dedicate.

Pentru a încuraja inițiativa de colectare-reciclare, organizatorii oferă PREMII. Fiecare campanie în parte are mecanismul propriu, detalii sunt disponibile pe www.ecotic.ro

Pentru a afla mai multe detalii despre următoarele campanii Orașe Curate și Comune Curate, vă invităm să accesați link-urile dedicate:

ECOTIC pune la dispoziția tuturor cetățenilor numărul unic 0219641, unde aceștia sunt consiliați în vederea identificării celei mai convenabile soluții de debarasare a deșeurilor electrice, becuri și baterii. Prin apelarea acestui număr, poate fi solicitată și preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase.

“Continuăm să fim alături de cetățeni în dorința lor de a colecta separat și a proteja mediul. Astfel, venim în sprijinul lor cu campanii de informare, precum și cu soluții concrete de debarasare a deșeurilor electronice și de baterii”, declară Diana Trifu – Responsabil comunicare și campanii, ECOTIC.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Despre ECOTIC:

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006, care pune la dispoziție gratuit recipienți pentru colectarea separată a deșeurilor de echipamente electronice de mici dimensiuni inclusiv surse de lumină și baterii, precum și preluarea gratuită a echipamentelor voluminoase de la sediul firmei sau de la domiciliu. Pentru mai multe detalii sunați la 021 9641.


Mangalia News, 28.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply