AutoVortex CSU ASE, echipa de Robotică a României, a câștigat Locul 1 și Premiul Think Award, la Campionatul International de Robotica din Jamaica si va reprezenta România, mai departe, la Campionatul Mondial de Robotică din Houston, Texas, SUA

0
1358

Echipa de Robotică a României „AutoVortex CSU ASE” a câștigat Locul 1 și Premiul Think Award, la Campionatul International de Robotică din Jamaica și va reprezenta România, mai departe, la Campionatul Mondial de Robotică din Houston, Texas, SUA.

Echipa este coordonată de asist. univ. dr. Panea Ionut Valentin, din cadrul ASE Bucuresti, mentorată de studenta Lipianu Ana Andreea, din cadrul Politehnica Bucuresti si formată din: Cudrici Dimitrie, Visoiu Mihnea, Vasile Theodor, Pitu Robert, Dicu Ioana, Dascalescu Gabi, Ungureanu Radu, Vasile Briana, Hossu Alexandru si Andreev Ian.

Multumim frumos partenerilor: Rompetrol – KMG International, FAN Courier, Softelligence, Nuclearelectrica Oficial, Constructii Erbasu, CSU ASE Facultatea de Inginerie Industriala si Robotica, Ministerul Afacerilor Externe / Ministry of Foreign Affairs, Romania, Ministerul Educației – România, Clinica Eminescu 100. Hai, ROMANIA!

MN: Succes, în continuare, Campionilor! Hai, România!!!


Mangalia News, 27.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply