La Mangalia, s-au reluat festivitățile de premiere a seniorilor orașului

0
966

Primăria Mangalia a reluat festivitatea de premiere a seniorilor orașului, după ce o lungă perioadă, evenimentele de acest gen au fost sistate din cauza pandemiei. Peste 100 de persoane, care au ajuns la o vârstă respectabilă, au fost felicitate de primar, joi, 24 martie, a.c., cu ocazia sărbătoririi zilei de naştere sau a anilor de căsătorie, dar şi cu prilejul pensionării.

Evenimentul a avut loc în incinta Casei de Cultură, ocazie cu care primarul Radu Cristian le-a transmis vârstnicilor urări de sănătate şi un călduros ”La Mulţi Ani” şi le-a oferit tuturor celor prezenţi, diplome de onoare, buchete de flori şi ajutoare financiare. În cadrul festivităţii de premiere, edilul a informat seniorii despre proiectele de la nivel local, cu bani europeni sau din bugetul local.

”În această perioadă, avem în lucru mai multe proiecte menite a dezvolta din ce în ce mai mult oraşul nostru. În curând, vom începe lucrările la reabilitarea principalelor artere rutiere din oraş: Bd. 1 Decembrie 1918, străzile Ştefan cel Mare şi Rozelor, în cadrul proiectului european de modernizare a Grădinii de vară ”Farul”. În cel mai scurt timp, demarăm lucrările de modernizare a fostului stadion, de refacere a iluminatului public în zona Adiman şi, nu în ultimul rând, de construire a depoului pentru autobuzele electrice achiziţionate anul trecut, tot din fonduri UE”, a precizat primarul Radu Cristian.

De ajutorul acordat de municipalitate au beneficiat, cu această ocazie, 2 persoane care au ajuns la onorabila vârstă de 95 de ani, o persoană de 90 de ani, câte 4 persoane de 85 de ani, respectiv 12 seniori de 80 de ani. Au mai fost felicitate 21 de persoane care au împlinit 75 de ani, dar şi 42 de persoane care au ajuns la 70 de ani, iar alte 5 familii, care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie, respectiv 2 familii, 60 de ani de convieţuire, au beneficiat de aceeaşi recompensă din partea municipalităţii.

Tot în cadrul festivităţii, au fost premiate şi felicitate alte 10 persoane, beneficiare ale programului ”Respect”, care se referă la acordarea unei recompense financiare, cu prilejul pensionării.


Mangalia News, 25.03.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply