InfoCons te informează: Alege-ți furnizorul de energie în cunoștință de cauză! Săptămâna 21-27 martie 2022

0
498

InfoCons: În calitate de cetățeni ai Uniunii Europene și în calitate de consumatori, fiecare dintre noi avem dreptul de a ne alege liber furnizorul de energie electrica și gaze naturale. Pentru aceasta, InfoCons alături de EconomielaEnergie vine în sprijinul consumatorilor cu oferte săptămânale în domeniul energiei.

EconomieLaEnergie este primul comparator comercial de oferte de energie electrică și gaze naturale. Peste 60 000 de utilizatori folosesc în fiecare lună comparatorul pentru a descoperi și schimba ofertele necompetitive cu cele mai bune oferte de energie din piața concurențială.

Această inițiativă are, pe de o parte, scopul de a informa transparent consumatorii cu privire la ofertele existențe pe piața energiei și, pe de altă parte, are scopul de a ajuta consumatorii să își aleagă furnizorul de energie electrică și/sau gaze naturale în cunoștință de cauză!

Oferta săptămânală la energie electrică

*Calcul estimat pentru un apartament cu 2 camere din București, de 60mp cu un consum lunar de energie de 130 kWh, la un tarif mediu de 1.6 lei/ kWh.

Oferta săptămânală la gaze naturale

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

*Calcul estimat pentru un apartament cu 2 camere din București, de 60mp cu un consum lunar de gaz de 250 kWh, la un tarif mediu de 0,80 lei/ kWh.

Și în cazul achiziționării serviciilor de furnizare a energiei, consumatorii au atât drepturi, pentru care trebuie să lupte și, deopotrivă, obligații pe care trebuie să le respecte.

Conform Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), consumatorii au următoarele drepturi și obligatii: (Continuarea, pe infocons.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply