SAMEDAY deschide rețeaua EASYBOX si acceptă GRATUIT donații pentru Ucraina

0
1154
Sameday, unul dintre principalii jucători ai industriei de curierat, pune la dispoziția donatorilor cele peste 2.400 de lockere easybox disponibile în țară, pentru a-i ajuta pe refugiații din Ucraina. Compania de curierat se alătură astfel campaniei “Umanitatea nu are granițe”, inițiate de Crucea Roșie Română și continuă demersurile de într-ajutorare inițiate.

Pentru a accesa lockerele easybox din proximitatea lor, donatorii sunt invitați să se înregistreze gratuit pe sameday.ro/easybox-donatie.

Aici, sistemul le va genera un cod unic cu care pot merge oricând și la oricare easybox pentru a lăsa pachetele donate. Întreaga procedură este simplă și rapidă, oferind flexibilitate celor dispuși să ajute.

Toate donațiile vor fi colectate de către mașinile de distribuție Sameday și vor fi direcționate către filialele Crucea Roșie Română. Reprezentanții organizației umanitare sunt în legătură permanentă cu autoritățile locale și naționale și monitorizează nevoile din diferite regiuni, pentru a se asigura că resursele sunt alocate eficient.


Mangalia News, 19.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply