Pentru al doilea an consecutiv, Teatrul de Stat Constanța – două nominalizări la PREMIILE UNITER 2022!

0
496

Marți, 15.03 a.c, au fost anunțate public nominalizările pentru Premiile Galei UNITER 2022. Teatrul de Stat Constanța are și anul acesta DOUĂ NOMINALIZĂRI:

· „Ziua Z”, de Ionuț Sociu, regia Bobi Pricop, montat la TSC în martie 2021, este nominalizat la secțiunea CEL MAI BUN SPECTACOL DE TEATRU TV / TELEPLAY.

Având la bază un scenariu original, creat special pentru acest proiect, spectacolul hibrid „Ziua Z” testează modurile prin care teatrulpoate fi prezent și relevant în viețile noastre chiar și în contextul pandemic, propunând un concept artistic dinamic, adaptat vizionării live, simultan online și în sala teatrului. Montarea e construită pe două planuri – susținute de filmări live care se desfășoară atât într-o mașină care gonește pe străzile orașului, cât și în studioul unei televiziuni locale, reconstituit pe scena TSC.

· Irisz Kovacs este nominalizată la secțiunea DEBUT pentru regia spectacolului „8 TAŢI” de Tina Müller, care a avut premiera la TSC, în 22 mai 2021;

Spectacolul face parte din programul repertorial „Debut la TSC” și este o poveste care vorbește despre singurătatea dureroasă a maturizării, despre ce înseamnă o familie și moștenirea traumei de la părinții noștri. Adolescența, cu traumele ei, privită ludic, cu simțul umorului.

Teatrul de Stat Constanța a programat în weekend-ul care urmează spectacolul „8 TAȚI”, de Tina Müller, traducerea Ciprian Marinescu, regia artistică Irisz Kovacs, scenografia Theodor Niculae. Reprezentațiile vor avea loc la noua Sală Studio a TSC, sâmbătă, 19 martie și duminică, 20 martie, de la ora 19:00.

În distribuția spectacolului sunt cinci dintre cei mai tineri actori ai teatrului: Ecaterina Lupu, Cristiana Luca, Theodor Șoptelea, Andrei Bibire şi Florin Aioane.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Bilete pentru cele două reprezentații pot fi achiziționate la Sala Studio, din strada Ion Lahovari nr. 2A, sau online, pe platforma MyStage: https://www.mystage.ro/spectacole/8-tati-2696?af=41.

Atenționăm publicul că reprezentațiile Teatrului de Stat Constanța NU au loc la sediul obișnuit, care acum este în renovare (clădirea fostului Fantasio, de la intersecția bulevardului Ferdinand cu strada Mihai Viteazul), ci la noua Sală Studio, care se află foarte aproape de clădirea teatrului, la circa 50 de metri.


Mangalia News, 17.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply