„Oameni mari, pentru suflete rătăcite” – eveniment caritabil organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni

0
558
Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni organizează evenimentul caritabil „OAMENI MARI, PENTRU SUFLETE RĂTĂCITE”, în data de Sâmbătă, 02.04.2022, începând cu orele 19.00, în sala de evenimente SCOICA LAND din MAMAIA.

Organizatorii și-au propus să ajute refugiații ucraineni care au fost nevoiți să-și părăsească casele, în urma bombardamentelor și a invaziei țării. Sunt oameni bolnavi care nu pot beneficia de un tratament, sunt femei cu copii care au fugit în necunoscut, lăsând acasă persoane iubite, sunt oameni cărora le-au ars casele și au pierdut tot ce au agonisit o viață întreagă…

Programul oferit de Trupa 2 Gents, este un proiect muzical premium, în care se regăsesc multe arii clasice cunoscute, precum și melodii pop – rock reorchestrate în manieră clasică, din repertoriul unor artiști sau formații cunoscute (Sting, Adele, Sistem, Metalica, Safri Duo etc). Acest proiect va aduce pe scenă și alți invitați, soliști sau instrumentiști de înaltă ținută precum: actrița Daniela Nane, soprana Andreea Bucur, dirijorul Eduard Dabrowski și orchestra Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danowski”.

ASOCIAȚIA OAMENILOR DE AFACERI CONSTĂNȚENI este constituită ca persoană juridică română de drept privat, nonguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial și independentă, în temeiul Ordonanței Guvernului nr. 26/2000 cu modificările și completările ulterioare, având ca scop crearea unui mediu de afaceri unit în care să ne dezvoltăm prin  interacțiune reciprocă, educație continuă și dăruire către comunitate

In cadrul acestui eveniment, misiunea noastră este de a asigura din banii strânși cazare, alimente și produse de igienă personală pentru refugiații ucraineni, cazați în județul Constanța. Mai multe detalii aflați pe site-ul www.aoac.ro sau la telefon 0749313131.

Pentru rezervări si detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul: 0749313131.
Plata biletelor se face in contul Asociatiei, doar după rezervarea telefonică a locului!
Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni, cont: RO81 RZBR 0000 0600 2237 1403.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Președinte AOAC, Casiade Bianca.


Mangalia News, 17.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply