Limanu – Primul convoi cu ajutoare din sudul litoralului a ajuns la Isaccea. Campania de donații continuă, iar următoarele ajutoare vor ajunge la destinație duminică, 6 martie

0
755

”Sunt mândru pentru că sunt constănțean, mai mult ca niciodată și sunt mândru când văd că sudul județului Constanța are atât de mult suflet! Nu există suficiente cuvinte prin care să-mi exprim recunoștința pentru generozitatea de care ați dat dovadă! Astăzi, un convoi de mașini foarte, foarte lung, cu tot ceea ce ați donat, a ajuns acolo unde este mare nevoie de orice sprijin: la Isaccea, județul Tulcea, la punctul de trecere a frontierei. La sutele, miile de oameni care au abandonat tot și, acum, caută refugiu în România.

Este extraordinar de multă durere, iar poveștile refugiaților sunt absolut șocante. Impresionantă este și mobilizarea românilor care și-au unit forțele ca niciodată și încearcă să îi ajute pe cei care au, acum, cea mai mare nevoie de susținere. Refugiații din Ucraina au mare nevoie de ajutorul nostru, iar convoiul organizat cu ajutorul vostru a fost o picătură de solidaritate față de acești oameni care trăiesc drama vieții lor. Va fi nevoie de mai mult. Continuăm campania de donații, iar următoarele ajutoare vor ajunge la Isaccea, duminică, 6 martie.

Sunt literalmente mut, în fața dărniciei și umanității de care dau dovadă toți constănțenii și vă multumesc vouă, din suflet!”

Daniel Gheorghe Georgescu, primar comuna Limanu, 2Mai, Vama Veche, Hagieni.


Mangalia News, 04.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply