CJC a publicat Calendarul anual de finanțări nerambursabile din fonduri publice ale județului Constanța pe anul 2022. Se alocă 4.85 milioane de lei pentru evenimente culturale și sportive

0
795

farmec.ro
carturesti.ro%20
  • Consiliul Județean Constanța a anunțat Calendarul anual de finanțări nerambursabile din fonduri publice ale județului Constanța pe anul 2022.
  • CJC  îşi propune să susţină, cu finanțare nerambursabilă din fonduri publice, activități nonprofit de interes general în domeniul sport și în domeniul cultură, în conformitate cu prevederile bugetare pentru anul 2022, în cuantum total de 4.850.000 lei.
  • Programul anual pentru acordarea de finanțări nerambursabile din fondurile publice ale județului Constanța, alocate pentru activități nonprofit de interes general, va fi destinat atât proiectelor sportive din cadrul programelor sportive de utilitate publică ”Sportul pentru toți” și „Redescoperă Oina” – 1.850.000 lei, cât și proiectelor culturale – 3.000.000 lei.
  • Propunerile de proiecte se vor depune la registratura Autorităţii Finanţatoare – Consiliul Județean Constanţa.

Programul pe anul 2022 va cuprinde mai multe sesiuni de selecţie a ofertelor.

Propunerile de proiecte se vor depune la registratura Autorităţii Finanţatoare – Consiliul Județean Constanţa din Constanța, B-dul Tomis nr.51, la Centrul de Informare Cetățeni.

Citiți articolul integral în ziuaconstanta.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply