Apel către toți iubitorii de frumos, către toți iubitori de pace, lansat de Sindicatul Liber şi Independent al Salariaţilor din Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti

0
1114

Apel către toți iubitorii de tot ceea ce este frumos, către toți iubitori de pace!

În aceste zile traumatizante, suntem puși în fața unei situații desprinsă parcă din cărțile îngălbenite ale istoriei, ce nu credeam că se vor mai rescrie vreodată. Oameni nevoiți să-și părăsească casele și să abandoneze totul, pentru a fugi din calea războiului din Ucraina, au nevoie de ajutorul nostru! Drept urmare, lansăm acest apel umanitar către întreaga comunitate academică, comunitatea artstică, asociații studențești, colaboratori, prieteni, pentru strângere de produse de primă necesitate pentru ajutorarea refugiaților care ajung în vămile de la granița de nord si de est a României.

Produse alimentare ambalate neperisabile: apa, ceai, cafea, cereale, supe instant, biscuiți, alimente vidate, dulciuri vidate, conserve de carne și pește.

Articole de igienă: alcool sanitar, periuțe dinți, pastă dinți, săpunuri, scutece copii etc.

Cei care doresc să doneze, o pot face la Casa de Cultură a Studenților București, Calea Plevnei, nr. 61, sect.1, București (Zona Eroilor, în spatele Operei Române), zilnic în interval orar 8:00 – 20:00. Produsele colectate vor fi predate autorităților, sau direct transportate în locurile de prim ajutor.

Vă așteptăm pe toți cei dornici de implicare! Implică-te! Cei de lângă noi au nevoie de ajutor! Acțiune derulată de Sindicatul Liber şi Independent al Salariaţilor din Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti.

Persoana de contact:
Paul Bordaș,
0722 294 283.
[email protected]

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 03.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply