Alexandru Rafila a anunţat măsurile de relaxare propuse a intra în vigoare în perioada următoare – VIDEO

0
604

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că s-a atins deja parametrul privind 50% din paturile de la terapie intensivă libere, astfel că Ministerul a propus Guvernului României o serie de măsuri de relaxare, în perioada imediat următoare.

Printre măsuri se află eliminarea certificatului verde la intrarea în marile magazine, creşterea limitei, de la 30% la 50% a capacităţii maxime a spaţiului, fără restricţii de interval orar, pentru competiţii sportive, activităţile din cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole, concerte în aer liber, conferinţe, workshop-uri, săli de sport şi piscine, evenimente private cu maximum 200 de persoane, iar masca nu mai e obligatorie în aer liber.

Ministrul Alexandru Rafila a afirmat că ”având în vedere că am atins deja parametrul la care făceam referinţă, 50% din paturile de la terapie intensivă sunt libere, Ministerul Sănătăţii a propus Guvernului României o serie de măsuri de relaxare în perioada imediat următoare”. […]

Continuarea, cu VIDEO, AICI.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply