ATENŢIE, ŞOFERI! Mai multe drumuri din județul Constanţa au fost închise, din cauza ninsorilor abundente și a viscolului

0
773

De dimineață, de la ora 03:00, s-a acționat pe toate tronsoanele de drumuri județene, cu un numar total de 28 de utilaje cu lamă și material antiderapant, plus echipamentele și resursele necesare desfășurării acestor activități. Nu au existat incidente majore, au existat situații de deblocare sau tractare a autovehiculelor. Din cauza ninsorilor abundente, a viscolului și a vizibilității reduse au fost închise mai multe tronsoane de drumuri județene.

Drumuri Județene și naționale închise:

  • DJ226A Cogealac-Râmnicul de Jos,
  • DJ222 Peștera-Pietreni,
  • DJ391A Băneasa-Dobromir, Văleni-Șipote, Tufani-Furnica, Bifurcație DJ392-DJ307, Deleni-Șipote,
  • DJ391A intersecție cu DJ392, Olteni-Viroaga,
  • DJ392 Independența-Dumbrăveni,
  • DJ391 Negru Voda-Cerchezu-Viroaga,
  • DJ225 Pantelimon-Târgușor,
  • DN 3, între localitățile Cobadin și Ostrov.

Există un dispecerat central care coordonează dispeceratele teritoriale. Suntem în comandament cu toate resursele de care dispunem. Suntem în strânsă legătură cu CSJU și CJCCI. Pentru orice incident apărut acționăm în cel mai scurt timp.

Probabil după ora 21, vor mai fi închise tronsoane de drumuri, în funcție de cum evoluează vremea”, transmite Aurelian Acsinte, director general al RAJDP Constanța.

UPDATE 20.20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza ninsorii viscolite și a zăpezii depusă pe carosabil, s-a închis circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 3, între localitățile Cobadin și Ostrov, județul Constanța. Nu sunt persoane sau autovehicule imobilizate pe acest sector de drum, acționându-se cu utilaje de deszăpezire.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Totodată, sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare pe tronsonul kilometric 144 (Fetești) – 212 (Constanța) al autostrăzii A2 București-Constanța, dar și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, fără depuneri pe suprafața de rulare, iar carosabilul este umed. Se acționează cu material antiderapant.

Reamintim că, începând cu data de 28 februarie, ora 10:00 și până pe 1 martie, ora 10:00, județul Constanța se află sub incidența unui cod portocaliu de vreme severă, care se va manifesta prin ninsori viscolite, depunerea zăpezii și vizibilitate redusă. (sursa: dobrogea.tv).

(sursă foto: RAJDP Constanța, sursa VIDEO: focuspress.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply