Standul Mangaliei, vizitat de oficialități ale statului, la Târgul de Turism al României

0
646

farmec.ro
carturesti.ro%20

Municipiul Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului sunt reprezentate, în aceste zile, la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României (TTR), desfășurat la Romexpo Bucureşti.

Standul Mangaliei, situat în Pavilionul B2, la numărul 11, a fost vizitat de ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, dar și de președintele PNL, Florin Cîțu. Prezent la standul Mangaliei a fost și președintele Asociației Stațiunilor Balneare din România, Gheorghe Baciu, turismul balnear din Mangalia și stațiunile aferente fiind cunoscut la nivel național și internațional pentru bazele de tratament geriatric şi balneologic, ce atrag tot mai mulţi turişti.

Pe durata TTR, reprezentanții Primăriei Mangalia, alături de agenți economici din turism, aduc în atenția publicului vizitator, oportunitățile de petrecere a timpului liber, în Mangalia și stațiunile din sudul litoralului, dar și resursele naturale și culturale ale zonei. Vizitatorii la standul Mangaliei primesc broșuri de prezentare, produse personalizate sau acumulatori externi pentru tablete și telefoane mobile, drept cadou. În ultimii ani, stațiunile Mangaliei au intrat într-un proces accelerat de revitalizare, datorită proiectelor de modernizare demarate de Primărie, dar și ca urmare a revenirii marilor investitori, sprijiniți și de administrația locală, prin reducerea birocrației și acordarea de facilități fiscale.

”În prezent, nu mai există hoteluri abandonate, iar investițiile private din sudul litoralului au luat un avânt considerabil, comparativ cu cele din alte staţiuni ale litoralului românesc. Așteptăm și în această vară un număr cât mai mare de turiști în stațiunile noastre, mai ales că vom finaliza lucrările de modernizare a stațiunii Neptun-Olimp, a falezei Mangalia –Saturn, stațiunea Saturn fiind deja modernizată”, a declarat primarul Radu Cristian.


Mangalia News, 25.02.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply