Concurs de pictură și desen ”Apa este Viață!” | Se pot înscrie copiii între 7 și 16 ani din județul Constanța

0
1605

farmec.ro
carturesti.ro%20

ATENȚIE!!! Mai sunt câteva zile în care vă puteți înscrie la concurs! Premii atractive, pentru cei mai talentați! NU UITA! Încă mai ai timp să te înscrii la Concursul de pictură și desen ”Apa este Viață!” Pregătește instrumentele preferate și așterne pe hârtie cele mai bune idei care reflectă importanța apei în viața noastră.

Dacă ai între 7 și 16 ani și locuiești în județul Constanța, trimite-ne creația ta până pe data de Vineri, 04 martie 2022, ora 12:00, pe pagina https://www.facebook.com/scRAJAsa, prin messenger ori chat, sau pe adresa de e-mail [email protected]. Începând cu data de 07 martie 2022, toate lucrările vor fi publicate în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA S.A, unde vor fi declarate câștigătoare creațiile care primesc cele mai multe like-uri.

Poți câștiga o tabletă, un eBook reader, un smart watch sau vouchere la librăria Cărturești!
Regulamentul concursului și Declarația de Consimțământ parental le regăsești aici: https://www.facebook.com/hashtag/concursapaesteviata (în comentarii) și pe https://rajac.ro/raja-constanta-lanseaza-concursul-de…/.


Mangalia News, 24.02.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply