Povestea Sandrei, povestea firului de iarbă | Despre reîntoarcerea acasă, acolo unde s-a reîntregit cercul – Mihaela Popescu [VIDEO]

0
684

farmec.ro
carturesti.ro%20

Mihaela Popescu: “Cu oameni atât de puternici ca cei pe care i-am cunoscut prin Timpul reîntoarcerii, avem toată încrederea că România va renaște! Povestea Sandrei este despre un vis, despre luptă, suferință, tenacitate și, în final, izbândă! Despre alegeri făcute într-un echilibru perfect între inimă și minte. Despre reîntoarcerea acasă, acolo unde s-a reîntregit cercul. Cu mulțumiri, doamnei Director al Liceul de artă „Ion Vidu” Timișoara, pentru sprijinul acordat la realizarea acestei ediții. Cu mulțumiri, Sandra-Maria Berariu, pentru că ne-ai primit în povestea ta, să o dăm și altora, pentru a fi inspirație, multumesc, Florin Negreanu pentru sprijin!”.

Timpul reîntoarcerii. Povestea firului de iarbă:

Sandra-Maria Berariu a plecat de la Liceul de artă „Ion Vidu” din Timișoara ca elevă, având șansa să studieze vioara la Conservatorul din Weimar. A studiat, s-a perfecționat, a visat, a suferit, a luptat și a învins – iar acum a revenit ca profesoară de vioară la liceul de la care a plecat! Și-a găsit CALEA, fiind acum unul dintre acei profesori extraordinari care “cu lumina lor, sporesc a lumii taină”.

Citește mai mult pe repatriot.ro/timpul-reintoarcerii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply