‘Susțin consumul de produse românești și am identificat soluții pentru creșterea accesului producătorilor români în piețe’, afirmă Adrian Ionut Chesnoiu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

0
595

farmec.ro
carturesti.ro%20

“Susțin consumul de produse românești și cred că este de datoria noastră a tuturor să ne asigurăm că producătorii, care muncesc de dimineața până seara în ferme, au condiții pentru valorificarea muncii lor. Împreună cu reprezentanții Asociației Administratorilor de Piețe din România, am identificat soluții pentru creșterea accesului producătorilor români în piețe.

  • Am solicitat administratorilor piețelor să pună la dispoziția producătorilor agricoli autentici suficiente spații de vânzare astfel încât aceștia să își poată valorifica producția.
    Implicit, consumatorii vor avea la dispoziție o gamă variată de produse agroalimentare de bună calitate la prețuri accesibile.
  • Am transmis o adresă către președinții Consiliilor Județene și către primarii municipiilor și orașelor, solicitând sprijin pentru identificarea unor spații în care pot fi organizate piețe volante, astfel încât fermierii să își poată valorifica produsele pe plan local.
  • În București, din luna martie dăm startul piețelor volante de week-end, în curtea Ministerului Agriculturii, după ce în perioada 25 februarie – 1 martie oferim spațiul organizării unui târg de Mărțișor.

Așa cum am promis, la fiecare sfârșit de săptămână, în curtea MADR se vor organiza piețe volante pentru producătorii români!”

Adrian Ionut Chesnoiu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.


Mangalia News, 20.02.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply