Constantin-Daniel Cadariu: ”La noua întâlnire pe care am avut-o cu ministrul Tanczos Barna, am identificat mai multe soluții temporare pentru sezonul estival 2022 privind concesiunea plajelor. Va urma o discuție aplicată cu reprezentanții autorităților locale, ca să definitivăm soluțiile pe termen mediu și lung”

0
381
carturesti.ro%20

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a avut luni, 7 februarie a.c., o nouă întâlnire de lucru cu Tanczos Barna, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, privind situația plajelor de pe litoralul românesc. În cadrul acesteia au fost discutate soluțiile pentru ca, la data de 1 mai a.c., operatorii economici să poată asigura toate condițiile necesare pentru atragerea unui număr cât mai mare de turiști în stațiunile de pe litoral.

”Extinderea plajelor reprezintă un lucru benefic, cât timp statul român poate să asigure cadrul normativ pentru a le reda în mod atractiv turiștilor. Avem o suprafață mai mare, pe care putem să o valorificăm prin intermediul antreprenorilor români, dar trebuie să ne asigurăm că statul nu generează blocaje. La noua întâlnire pe care am avut-o cu ministrul Barna, am identificat mai multe soluții temporare pentru sezonul estival 2022 privind concesiunea plajelor, mai ales că acum plajele sunt cadastrate. Următorul pas îl va reprezenta o discuție aplicată cu reprezentanții autorităților locale pentru a stabili planul de acțiuni prin care să definitivăm soluțiile pe termen mediu și lung, discuție pe care o vom avea joi, 10 februarie a.c.”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului.


Mangalia News, 08.02.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply