Avram Iancu, primul român care obţine „Performance of the Year 2021”, premiul mondial la înot în ape deschise, oferit de World Open Water Swimming Association

0
598

Înotătorul Avram Iancu, care a înotat 12 ore neîntrerupt, anul trecut, în Canalul Bega, la Timişoara, a câştigat prestigiosul premiu „Performance of the Year 2021” la înotul în ape deschise, fiind primul român care obţine acest premiu mondial.

Pe lângă reuşita de 12 ore de pe Bega, din luna iunie a anului trecut, înotătorul s-a avântat şi 26 de kilometri în Dunăre, împotriva curentului, timp de 18 ore şi 30 de minute.

World Open Water Swimming Association l-a nominalizat, alături de alţi 14 mari temerari ai lumii, după aceste reuşite. „Este pentru prima dată în istoria premiilor World Open Water Swimming Association, când titlul mondial Performance of the Year (2021) ajunge în România, Hunedoara, Petroşani. După 8 ani de înot extrem în apele învolburate ale lumii, am reuşit să realizez cea mai mare performanţă în domeniu, ducând numele României pe cea mai înaltă treaptă a recunoaşterii internaţionale”.

”Marele merit este al românilor, al fanilor mei care au validat această performață prin votul lor şi nu poate să mă bucure faptul că acest titlu este o victorie comună, este un titlu interactiv pe care îl merită cu siguranță tot românul. Anul acesta se împlinesc 8 ani de când am pornit această revoluție a înotului românesc în ape deschise. În 7 august 2014, am înotat pentru prima dată în Canalul Mânecii.

Trebuie să depui foarte multă muncă. Nu îmi este deloc ușor, pentru că sunt şi soț, sunt şi tată, sunt şi bibliotecar la Biblioteca Municipală din Petroșani. Dar, prin credință, totul este posibil şi dacă perseverezi şi te antrenezi, reușești”, a spus pe pagina sa de Facebook, Avram Iancu, înotător profesionist, premiat cu titlul Performanța anului 2021 la înot în ape deschise”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți și articolul: Povestea primului român care a câştigat titlul “Performanţa anului 2021” la înot în apele deschise: “Prin credinţă totul este posibil” [VIDEO]


Mangalia News, 08.02.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply