Team Romania – JO Beijing 2022 | Flacăra s-a aprins, de acum se împart medalii la Jocurile Olimpice de iarnă | Succes, tuturor!

0
688

Comitetul Olimpic si Sportiv Român – Team Romania – JO Beijing 2022.

Sunt povești pe care le scriem cu inima și momente pe care vi le oferim și ni le oferim, din tot sufletul. Să intri în arena olimpică sub drapel, e onoarea și mândria unei Echipe. Team Romania a defilat la Beijing, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă, cu gândul la toți cei care simt și respectă efortul, dăruirea, pasiunea și unitatea.
Ceremonia de deschidere a fost mesajul pentru viitor al organizatorilor. Copiii au fost cei care au produs cele mai importante momente ale acestui spectacol. Pentru că, una dintre cele mai importante investiții ale unei națiuni e cea în copii.
Povestea merge mai departe, pentru noi, pentru voi, pentru toți cei care sunteți alături de sportivi, antrenori și oficiali!
Raluca Strămăturaru și Paul Pepene au avut onoarea de a conduce delegația în ”Cuibul de pasăre”. Flacăra s-a aprins, de acum se împart medalii la Beijing 2022.
Succes, tuturor!


Mangalia News, 06.02.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply