Sanatoriul din Mangalia își reia activitatea în ambulatoriul de specialitate

0
716

Reprezentanții Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia (SBRM) anunță că, începând cu data de 7 februarie, a.c., se va relua activitatea medicală în cadrul ambulatoriului de specialitate RMFB. Tot ei pun la dispoziția celor interesați numele medicilor și numerele de telefon pe care le pot apela pentru programări.

”Persoanele care sunt interesate să se programeze pentru tratament de recuperare, în regim ambulator, pot suna la următoarele numere de telefon: 0749211101 (cabinet dr. Ionela Moise), 0756094909 (cabinet dr. Andreea Dumitrașcu) și 0749116011 (cabinet dr. Constanța Cicină), de marți până joi, în intervalul orar 10.30 – 13.30”, au precizat reprezentanții unității balneare.

De asemenea, persoanele asigurate beneficiază de pachete pentru tratament de recuperare (4 proceduri/zi, 10 zile, coplata 10 lei), în limita locurilor contractate cu CJAS Constanța. În prezent, în cadrul ambulatoriului de specialitate au loc lucrări de reparații și acțiuni de igienizare, pentru ca activitatea medicală să poată fi reluată într-un mediu sigur, cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare pentru a preveni răspândirea virusului Sars-Cov-2. Cadrele medicale din sanatoriul Mangalia mai subliniază că, pe lângă tratamentele cunoscute aplicate în unitatea balneară, pacienţii pot beneficia şi de proceduri post-Covid.


Mangalia News, 01.02.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply